Icon ExpeditieRobinsonWie is de Mol?

Een survivalweek waarin rare dingen gebeuren... Zomaar ineens zitten alle bivak touwen in de knoop. Het brood voor het ontbijt is weg of de kaart is verdwenen, waardoor we niet op tijd kunnen vertrekken. Iemand saboteert hier de boel! Maar wie is het? Daar wil je natuurlijk samen achter proberen te komen! Maar wie kan je vertrouwen? Wie is er eerlijk? En wie is DE MOL? 

Samen proberen we de mol te ontmaskeren. Overdag moeten we goed opletten of we iets verdachts zien, en ’s avonds tijdens het kampvuur bespreken we met elkaar wat we ontdekt hebben. Houd jij van survivallen of ben je een speurneus? Ga dan mee!

Helaas, het kamp is vol! Je kan je niet meer aanmelden.

Wanneer: 20 t/m 27 juli 2019
Leeftijd: 12 - 15 jaar
Plaats: De Ardennen
Prijs: € 350,00 (korting beschikbaar)

 


Belangrijk om te weten: Tijdens dit kamp slapen we in bivaks, jongens /meisjes en begeleiding gescheiden. Een luchtbed of matje, een slaapzak en een kussen zijn een must. We zullen te voet verplaatsen naar een andere locaties. Er zal gevarieerd en (zo veel mogelijk) gezond worden gekookt. Zoals bij alle kampen zal er ook hier persoonlijke en getrainde begeleiding zijn voor uw kind (2 leiding per 5 kinderen). Bij de outdoor-activiteiten zal er ervaren gecertificeerde begeleiding aanwezig zijn.