Kampen 2022:

OKEE in de keuken OKEE in de keuken Potten, pannen, lepels, deksels, mixer en een garde. De keuken van OKEE staat op zijn kop. Er wordt heerlijk gekookt. Een soepje hier, een toetje daar en wat ruik ik nog meer? Er staat een heerlijke taart in de oven. Om van te smullen allemaal! Vind jij het leuk om nieuwe recepten te leren? Ben jij de chef-kok die we zoeken? Schrijf je dan nu in voor ‘OKEE in de keuken’!
30 juli t/m 6 augustus 2022
7 t/m 11 jaar
Leusden
€260,-

 

Reis om de wereld Reis om de wereld Van de bollenvelden in Nederland tot in de woestijnen van Egypte en de bergen van Spanje. In deze kampweek gaan we de hele wereld over! De ene dag bevinden we ons in Oosterse sferen, de andere dag gaan we op avontuur in de jungles van de Amazone. Heb je al je spullen gepakt? Klaar voor avontuur? Ben jij de wereldreiziger die we zoeken? Schrijf je dan nu in voor ‘Reis om de wereld’!
6 t/m 13 augustus 2022
9 t/m 12 jaar
Leusden
€260,-

 

Survival Xtra Survival Xtra Slaapzak? Check! Zakmes? Check! Zaklamp? Check! Klaar om te vertrekken naar de bossen van de Ardennen. Eenmaal aangekomen zet je samen met je kampgenoten de tent op. Gedurende de kampweek leer je een kampvuur maken, zelf eten koken en kaartlezen. Dit zijn belangrijke vaardigheden om jezelf te redden in de natuur. Ook zoeken we de spanning op door bijvoorbeeld te gaan klimmen of kanoën. Daarnaast is er tijd om nieuwe vrienden te maken en lekker te relaxen. Ben jij klaar om de Ardennen te ontdekken? Schrijf je dan nu in voor ‘Survival Xtra’!
13 t/m 20 augustus 2022
12 t/m 15 jaar
Ardennen
€360,-

 

Survival 2.0 Survival 2.0 Firesteel? Check! Kompas? Check! Zakmes? Check! Backpack omhangen en je bent klaar om te gaan overleven in de Ardennen. Warmte, voedsel en een goed onderkomen zijn belangrijk. Daarom bouw je samen met je kampgenoten een bivak. Je maakt een mooi kampvuur waar je op kan koken en in de avond met zijn allen kan chillen. Daarnaast ga je klimmen en doe je andere leuke activiteiten. Klaar om te gaan overleven in de Ardennen? Schrijf je dan nu in voor ‘Survival 2.0’!
13 t/m 20 augustus 2022
14 t/m 17 jaar
Ardennen
€360,-